sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

SMG Hämeenlinnassa 19.12.15

Tykätään poikaystävän kanssa molemmat Scandinavian Music Groupista. Minä varsinkin luukutin sitä viime kesänä töissä jatkuvasti, ja kävinkin katsomassa heitä elo- ja lokakuussa. Ei sen aina tarvitse olla räminärockia!  :D

Päätimme viime vuoden lopulla ottaa pienen irtioton ennen joulun pyhiä ja päätimme mennä käymään Hämeenlinnassa. Ihanaa, maakuntamatkailua! :D Satuimme myös huomaamaan lehdestä, että SMG soittaisi Hämeenlinnassa saman viikonlopun lauantaina. Mikä sattuma! Totta kait oli mentävä konserttiin, jonka pitopaikkakin oli vielä hotellia lähellä. Noh, kaikki on kohtuullisen lähellä Hämpän kokoisessa kaupungissa.

Poikaystävä osti minulle aikaiseksi joululahjaksi liput konserttiin ja eikun menoksi! Edellinen työviikko oli ollut niin kiireinen, että jokaikinen päivä oli pitänyt aikatauluttaa minuutilleen, jotta ehti tehdä kaiken. Joulu ei tullut yhtään liian aikaisin.
Yrttimarinoitua tofua, 14,5 €

En ollut koskaan ennen käynyt Hämeenlinnassa ja onhan se kaunis kaupunki. Ainakin pimeässä ja valaistuna. :D Käytiin katsomassa mm. Sibeliuksen syntymäkotia, too bad emme ehtineet käydä sisällä.

Syömässä kävimme Cumulus-hotellin kyljessä sijaitsevassa Huviretki-ravintolassa. Paikalla on 100 % S-paikan vibat, mutta se onkin K-Plussa-paikka. Ihan jees se kuitenkin on, kun meillä ei ollut liikaa aikaa käytettävissä eikä googlettaminenkaan auttanut raflojen löytämisessä. 

Otin tofua pinaatti- ja mangolisukkeilla ja poikaystävä otti pihvin. Isot annokset + leipäpöytä oli kyllä value for the money. Leipäpöydän trendiherkkua siemennäkkäriä kannattaa kyllä tarkastella, sillä ainakin Hämiksen paikassa se oli todella kovaa liiasta rasvan käytöstä. :/

Black crème brûlée 6,30

Maha täynnä, mutta oli pakko ottaa lakritsinen crême brûlée limesorbetilla. Oli muuten tuhti. Bf:lla oli tuskaisempaa, koska hänen pääruuassaan oli jo akunperin melkoisesti sulateltavaa. Limesorbetti onneksi pelasti tilanteen. Pitää seuraavaksi tehdä tuota comboa kotona.

Huviretki
Raatihuoneenkatu 18
13100 Hämeenlinna
www.huviretki.fi

Scandinavian Music Group

Katsotaan, tuleeko tänä vuonna mentyä SMG:ta katsomaan. Ainakin yksi festarimatka on tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti