maanantai 17. joulukuuta 2012

Bailey's Irish Coffee -kermafudgella läpi The Joulukalenteri -maratonin

Moni kakku päältä kaunis...

Uhhuh. Enpä ole ennen tainnut blogata epäonnistuneesta jutusta. Noh, kerta se on ensimmäinen. Tämä fudge siis epäonnistunut toteutuksen puolesta, mutta maun puolesta kylläkin. Tai no, oli siinä toteutuksessakin vähän ongelmia. Olisiko tässä nyt viimeinen fudgeni, koska niiden kanssa peuhaaminen on aina yhtä draamaa... ><

Heti, jos kuulee nimen Bailey's Irish Coffee Cream Fudge, niin ainakin minulle tulee mielikuva jostain ihanan kermaisesta ja kahvisesta. Mmm, Bailey's... Ikävä kyllä tuloksena on, joko minun keittotaidoistani tai ohjeesta johtuen, hivenen rakeista ja jollain tosi oudolla sivumaulla varustettua fudgea. Brr... Not very good. Yleensä fudge ei kauaa jääkaapissa istu, mutta tähän "herkkuun" tuskin kukaan koski. Tein tämän siis The Joulukalenteri-maratoniin, jolloin olin kipeä eikä siis ruoka pahemmin maistunut ja kaveri söi kokonaista puolikkaan fudgen. Jotenkin fudge oli ihan ok:n makuista tekopäivänä, mutta siitä eteenpäin... Ysh. Epic fail.

Kaiken lisäksi herkku piti jäähdyttää pakkasessa ulkona ja myös leikata siellä, sillä fudge muuttui jo alle viidessä minuutissa niin tahmaiseksi, ettei leikkaamisesta tullut mitään. Blah. Pitäisi vaan pitäytyä maailman helpoimmassa fudgessa eli suklaan + tiivistemaidon yhdistelmästä. Tosin vielä on kokeilematta vegaaninen kurpitsafudge. Koska eihän sitä tiedä, ellei kokeile...

Tästä tuli lyhyt postaus, mutta on hankala keksiä aihetta huonosti menneestä tekeleestä. Huoh. Ainoa hyvä pointti tässä on se, etten tehnyt tätä lahjaksi. Brr... Jos lahjaksi tekee, niin sitten täytyy olla varma toteutuksesta. Olisi kannattanut tehdä sitä glögi-fudgea, kuten vuosi sitten. Tosin ehtiihän sitä vielä tehdä jouluksi. Hmm....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti