tiistai 8. marraskuuta 2011

Mustikkapiirakka

Olen nyt kolmatta kertaa vaihtaritutorina. Once you pop... ;) Tai itse asiassa, tuntuu että menossa on jo 7. kerta, koska joka lukuvuosi tulee aina uudet tyypit kaksi kertaa ja samat jutut pääsee siis kokemaan kahdesti. Ekana kertana vuonna 2009 tuntui, että orientaatio oli kauheaa sähellystä. Silloin piti vielä mennä käymään Maistraatissa rekisteröitymässä. Tai ei itse asiassa olisi tarvinnut mennä, mutta tieto saavutti meidän vasta orientaation jälkeen. Olin muutenkin ekan syksyn aika poissaoleva tutor (en vielä ymmärtänyt tutoroinnin hienoutta), mutta keväällä 2010 otin sitten vahingon takaisin ja olin mukana melkein kaikkialla ja kaikissa reissuissa, paitsi Venäjällä (joka itse asiassa osaksi peruuntui Moskovan pommitusten takia). Se kevät on edelleen paras vaihtarilukukausi. Ah, all that crazy shit we did tonight, those will be the best memories... ;)

Viime syksynä olin vaihdossa ja ehdin tavata vaihtareita vain Mursujaisissa, yhdessä peli-illassa ja sitten jäähyväisissä. :D Score. Viime keväänäkin tyypit jäivät vähän etäisiksi, mutta tänä syksynä olen jo vähän enemmän tutustunut ihmisiin. En niin hyvin, kuin mitä olisin toivonut, mutta ei se kevät 2010 enää palaa ja tässä on kyllä nyt muutenkin niin paljon agendalla, etten kyllä pysty repeämään enää yhtään mihinkään ylimääräiseen. Mitä nyt pikkujoulut pidän omalle ryhmälle. :)



Mitäs nämä mustikkapiirakkakuvat ovat, kysytte? Liittyvätkö ne jotenkin vaihtareihin? You bet, vaihtarimökki järjestettiin syykuun puolessa välissä ja päätin leipoa sinne jotain suomalaista eli mustikkapiirakka. Saman ajatuksen oli saanut 3 muutakin tyttöä, joten ainakin mustikkapiirakkaa riitti! :D Ja muutakin ruokaa, oh mon dieu, pöydät notkuivat ja kaikki tutoreita ja Subia myöten sai syödä vatsansa täyteen ja ylikin! Mmm, International Dinner...

Koska tästä on nyt jo melkein kaksi kuukautta, niin ei mitään hajua, mikä ohje ja mistä (tai on haju, mutta nyt kirja on Hesassa ja minä Korsossa koiravahtina), mutta ei sen väliä. Piirakka oli hyvää ja sitä oli riittoisasti. Leikkasin sen ihan miniminibiitteihin, jotta kaikille varmasti riittäisi. Isommatkin olisivat käyneet. :D

Vielä ensi keväänä pääsen vastaanottamaan uudet vaihtarit, mutta sitten tutorointi on ohi! Vaikka valmistuminen syksylle venyykin, niin en kyllä enää tietenkään tutoriksi hae. Aikaa aikaas kutakin. Mutta hauskaa on ollut! Mukaan mahtuu myös vähän ikäviäkin juttuja, joista en nyt avaudu tässä. Toivon vaan, että keväällä olisi tietyissä jutuissa eri meininki... Kaikesta  huolimatta, jos et vielä ole hakenut vaihtaritutoriksi, niin hae ihmeessä! Vaihtarit on paljon kivempia kuin normimursut! :D Ne on enemmän innoissaan kaikesta, bilettää enemmän, niiden kanssa voi puhua kielillä ja niitä tulee kaksi kertaa lukuvuoden aikana! Ja jos oikein hyvin tutustuu ihmisiin, niin sitten voi reissatessa tavata vaikka ketä ympäri maailmaa. Nämä vähän päälle kaksi viimeistä vuotta olisivat olleet NIIIN paljon köyhempiä ja tylsempiä ilman vaihtaritutorointia.

Loppuun vähän osviittaa siitä, mitä kaikkea vaihtarimökillä saa ahtaa kupuunsa:







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti