tiistai 16. elokuuta 2011

Brownies x 2

Tuorejuustobrowniet

Tähän postiin laitan pari kappaletta brownieta, joiden teko oli melkein unohtunut...Tai no, toisen on. Mutta tämän minä muistan, tein niitä Euroviisujen kisakatsomoon, jonka pidimme kaverien kesken. Samalla meillä oli meneillään pieni Euroviisu-juomapeli, koska eihän sitä menoa nyt kestä selvinpäin... :D Löysin tässä vielä säännötkin sähköpostista, kun minä olin paras valttikortti tulostamaan ne...töissä. Piti mennä äkkiä pelastamaan paperi kopiokoneesta. ;)

Juomapelissä saa todellakin juoda, koska mukana on kaikki isoimmat kliseet. Säännöt on jopa jaettu juontajiin, esityksiin (jotka on vielä jaettu omiksi alaosikseen) ja maakohtaisiin sääntöihin. Kuten "Preview-videossa ei ole mitään pointtia ja/tai on puhdas isäntämaan turismimainos" (kaikki), "Esiintyjällä on karvainen rinta" (varmasti!), "Modulaatio laulun lopussa" (aina), "Tanssijat breikkaavat", "Laulaja/t iskee silmää kameralla" "Maa, jolla on 0 pistettä saa ensimmäiset pisteensä" ja tietysti "Juoma loppuun: Suomi ei saa ainuttakaan pistettä". Tässä vaiheessa ei enää oltu ihan aina kartalla, että koska juodaan, mikä saattaa olla ihan hyvä, koska sitä juomalasia olisi saanut käydä täyttämässä aika tiuhaan... ;)

Öhm, niin, ne browniet? Hyviä, kuten tuorejuustobrowniet aina. Käyttämäni tuorejuusto oli appelsiinituorejuustoa, josta jäi vielä jäljelle ja siitähän piti tehdä...


Tuorejuustobrownies in the making

Tuorejuustobrowniet II

Vähän noloa tunnustaa, mutten ole nyt yhtään kartalla, miksi tein nämä. Kääk! Nähtävästi tein nämä 13.5., koska se lukee ottamispäivänä tietokoneeni kuvakansiossa, muttei siinä voi olla järkeä, koska asuin sillon vielä iskällä! Ja vein näitä vielä muistaakseni töihin juuri ennen juhannusta... Ehkä tein niitä kaverieni tupareihin? Pitäisi ehkä laittaa näitä kuvia heti tänne blogiin ja kirjoittaa jotain muistiinpanoja. Mutta ehkä asia on sama, kuin kengissä, eli jos et muista kaikkia kenkiäsi, sinulla on niitä ainakin tarpeellinen määrä. Leipomiseen asiaa voi soveltaa toteamalla, että leivot tarpeeksi, jos et muista kaikkea leipomaasi. :)

Update 2012: huomasin juuri näitä vanhoja blogitekstejä siirellessäni, että olin edellisessä blogissani epähuomiossa blogannut tuorejuustokeksit sekä tässä että seuraavassa blogitekstissä. Oops! Päätin nyt siis jättää ne vain tuohon seuraavaan blogitekstiin. Viime syksynä taisi olla melkoiset univelat tai jotenkin muuten pää pilvissä...kuten minulla yleensä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti