tiistai 17. huhtikuuta 2012

Elämäni cheerleaderinä: mm. hemmottelureissu Tallinnaan

Kuten esittelyssä ilmoitan, olen Jokereiden cheerleader. Olen harrastanut kaikenlaista tanssia koko pienen ikäni ja rakastan esiintymistä, joten tämä homma on todellinen dream come true. Olin jo jonkin aikaa miettinyt, miten noihin lätkäjengien cheerleader-ryhmiin oikein pääsee, mutten sitten ollut oikeasti tehnyt asialle mitään (tuttuun tapaani)...kunnes vuosi sitten maanantaina vapun jälkeen näin Metro-lehdessä ilmoituksen, että Jokereiden cheerleader-ryhmä Cheer UP Team etsii uusia jäseniä ryhmäänsä. Kävin try outeissa, pääsin mukaan ja kovan kesäharjoittelun jälkeen huiskin SM-liigan ekassa matsissa viime syyskussa Hartwall Areenalla (HIFKiä vastaan, ja Jokerit voitti!). 

En ollut ennen kiinnostunut jääkiekosta muuten kuin silloin, jos Suomi pelasi Olympialaisissa tai MM-kisoissa, eikä minulla siis ollut ikinä ollut mitään SM-liigasuosikkia. Mutta nyt... työ velvoittaa, Jokerit it is! (Ja aiheesta saa näin Helsingissä varsinkin aina hyviä kiist...siis keskusteluja aikaiseksi.)

Tämä SM-liiga-kausi on Jokereiden osalta pronssiottelua vaille valmis (voitto kotiin!! Blues kaatukoon huomenna keskiviikkona Areenalla!!), mutta Cheer UP Team jatkaa harjoittelua kauden päätösristeilyä ja muitakin kevään keikkoja varten. Ja 5.6. alkaa taas harjoittelut ensi kautta varten. Tämä jengi on kyllä ollut paras jengi, jossa olen ikinä tanssinut! Aivan mahtavia ihmisiä ja mahtavia matseja! Sinänsä sääli, että "heräsin" tähän vähän myöhään, mutta on tässä nyt ihan hyvät mahkut vielä monta vuotta jorata matseissa. ;)

Punajuuri-vuohenjuustoraviolit

Me ei pelkästään keikkailla ja tanssita matseissa, vaan käydään aina välillä promoamassa siellä sun täällä, jos pyydetään. Päästään me myös tuulettumaan ja viime joulukuussa käytiin lähes koko jengin voimin kylpylässä Tallinnassa. Jokainen sai valita kolme valinnaista hoitoa ja sitten sai lillua kylpylässä. What a bliss!

Illalla oli sitten vuorossa kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen. Viiniä kaadettiin sitä mukaa, kun lasi tyhjeni, ja aikamoista meteliä saatiin aikaiseksi mm. huutelemalla "Joookeeeriiit! Jookeeeriit!" pöytäkunnittain. ;) Minä tilasin alkupaloiksi punajuuriraviolit, joiden sisällä oli vuohenjuustoa. Tosi hyvää, koska vuohenjuusto peitti punajuuren maun täydellisesti.

Lohta risottopedillä

Pääruoaksi valitsin lohta ja jonkinlaisen risoton päällä se taisi maata. Melkoisen suolainen annos, mutta niin se ravintolaruoka minusta yleensä onkin, koska käytän aika hintsusti suolaa. Olimme siis tosiaankin kylpylässä jossain parin tunnin ajomatkan päässä Tallinan keskustasta, mutta en nyt jaksa muistaa, mikä kylpylän nimi oli. Joka tapauksessa se oli kiva paikka ja hoidot olivat ihania. Otin 20 minuutin hieronnan, parafiinisukat (siinä jalat kastettiin kuumaan parafiiniöljyyn ja sitten jalat käärittiin muoviin ja päälle vielä laitettiin sukat ja annettiin muhia  n. 10 minsaa) ja kolmas hoito oli...sehän oli... Noh, täysi oikosulku. Jotain kivaa ja rentouttavaa sekin oli.

Kurpitsaa kahdella tavalla

Jälkiruuaksi valitsin kurpitsaa kahdella tavalla eli kurpitsajäätelöä kurpitsasopassa. Olipahan muuten inkivääristä! Hyvää nivelille. Olin luvannut oman jälkkärini yhdelle jengiläiselle, mutta tuon inkiväärin takia hän ei voinutkaan syödä sitä. Eli jouduin sittenkin uhrautumaan. ;)

Tämä kausi on mennyt niin äkkiä! Toivottavasti ensi kaudesta tulee vieläkin parempi, koska Jokereiden peli oli loistavan alun jälkeen melkoisen aaltoilevaa ja hyvä kun pleijareihin päästiin! Tämä tyttö ainakin aikoo jatkaa heilumista matseista niin paljon, kuin ehtii. Dancing is a passion! (Kuten myös leivonta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti