keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Vadelma-suklaamuffinit uuden blogin kunniaksi

Tervetuloa uuteen blogiini! Tai itse asiassa tämä on vain jatkoa edelliselleni...tai siis nykyiselleni, koska en ole vielä poistanut sitä. Sitä ennen täytyy siirtää kaikki edelliset blogipostit käsin tänne, koska tietenkään se blogin vienti -työkalu ei toimi. Huoh...

Joka tapauksessa, ajattelin tässä valmistua joskus ensi syksynä ja sen jälkeen en enää pysty pitämään yllä blogiani kouluni web-portaalissa. Mielessäni on ollut jo jonkin aikaa siirtää tämä blogi, mutta vasta nyt sain innon päälle ja todella päätin tehdä sen. Täällä saan ainakin muokattua ulkoasua mieleisekseni. Tietystikin käy niin, että innostun nyt liikaa tästä bloggaamisesta kaiken muun kustannuksella... ;)Mutta siirrytään ruokakuviin ja unohdetaan tekemättömät jutut hetkeksi. Olen tehnyt tässä tänä vuonna muffineita varmaan neljä kertaa, mutten ole vielä kertaakaan ottanut yhdestäkään satsista kuvaa. :( Olen aina ollut "ottamassa kuvaa sitten tapahtumapaikalla," mutta aina unohtunut, vaikka uuden älyluurin myötä (Nokia 710) kamera on aina mukana. (Ah, älyluurin ihanuutta, kun kaikki kulkee jatkuvasti mukana matkalla!)

Olen siis leiponut mustikkamuffineita iskälle, matsiin tytöille (olen Jokereiden cheerleader), jengin illanistujaisiin, ehkä jonnekin muualle... Ja nyt taas iskälle. Pitipähän vain leipoa jotain. Pitää pitää se äijä pullassa ja muussa herkussa, niin jaksaa aina välillä kuskailla ja antaa vähän apurahaa opiskelijalle. ;)

Laitoin muffineihin vähän mitä kaapista löytyi, tosin suklaa piti käydä ostamassa kaupasta. Meidän perhe kerää kesäisin niin paljon marjoja, että niitä voisi vaikka armeijalle syöttää...Paitsi että meidän perhe (ja meitä siis on vain kolme) kyllä kuluttaakin niitä. Yleensä aina jotkin marjat (mansikat, vadelmat tai mustikat) loppuu ennen kuin uusi kausi alkaa.


Resepti on hyvin simppeli eikä kulhojakaan tarvita kuin kaksi. Uuni tuppaa paistamaan parhaiten takaosassa, joten osasta muffineita tuli tummempia kuin toisista. Onneksi maussa ei ollut mitään suurempaa eroa. Vadelmia ja suklaata, what not to love? Marjathan ovat terveellisiä, suklaasta saa flavonoideja... Äsh, täytyy lopettaa tämä herkkujen teon ja syönnin selittely niiden ns. terveellisyydellä. Ne maistuvat hyvältä, piru vie! Vedetään sitten pari ylimääräistä lenkkikierrosta. ;) Ja iskän tapauksessa kävellään sitten vähän pidemmälle.

Iskästä puheenollen, mitäköhän sitä tässä pitäisi leipoa, että saisin sen pois meidän mökiltä juhannukseksi ja pääsisin sinne itse kavereideni kanssa. Äijä kiusaa mua, koska asia oli mielestäni melkein sovittu tädin luona pääsiäisenä! Siis että iskä menisi sinne juhannukseksi. Noh, kyllä mä vielä saan sen antamaan tilaa meille... Watch me.

Katsotaan myös sitä, kuinka nopeasti saan kaikki blogipostaukset vanhasta blogista siirrettyä tänne... Koska kuitenkin haluan ne kaikki yhteen paikkaan. Toivon siis sateista kesää, jotta voin rauhassa kirjoitella gradua ja lieikkiä blogillani... ;)

Ohje muffineihin täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti