lauantai 13. lokakuuta 2012

Blogini mukana Indiedaysin uudistuksessa! Sneak peak!


Kuva skumppapullosta sopii erittäin hyvin tähän postaukseen, sillä blogilleni tapahtuu tässä kuussa suuria! Indiedaysin toimittajat ovat pitkin kesää käyneet läpi erilaisia ruoka-, sisustus - ja lifestyle-blogeja löytääkseen uusia bloggaajia vielä tämän kuun aikana avattavaan uuten ja hienoon Inspiration-sivustoon. Sivustolle tulee siis bloggaajia edellisten aihealueiden mukaan muoti-osion lisäksi ja minun blogini pääsee myös osaksi tätä uudistusta! Miten jännää! Ja hermostuttavaa! :D Nyt ihan oikeasti täytyy säätää kameran asetukset kohdilleen ja kuvata just eikä melkein sinnepäin! Hmm, pitäisiköhän pyytää joululahjaksi uusi kännykkä paremmalla kameralla tai sitten parempi kamera...

Uusi sivusto siis tarjoaa inspiraatioita ja paljon luettavaa ruuanlaitosta, muodista, sisutuksesta ja lifestylesta laadukkaiden bloggaajien tuottamana. Minun blogilleni tulee ruoka-osioon ihan oma sivunsa. Alla pari kuvaa sivuston beta-vaiheesta. Ensin kuva ruoka-osiosta:


Ja sitten kuva mun blogin sivusta:

Osallistun myös markkinayhteistyöhön, joten sivullani pyörii aina välillä mainoksia ja lisäksi voin hakea haluamiini markkinointikampanjoihin. Toivottavasti tämä ei tunnu kenestäkään huonolta asialta; itse olen ainakin innoissani erilaisista kampanjoista. (Ja onpas tuo viimeisin kuva sieltä Vltavasta pimeä! Woops...)

Myös sinä, arvon lukija, pääset halutessasi tutustumaan sivustoon sen beta-vaiheessa. Mene sivustolle www.indiedays.com/showroom/inspiration/ ja syötä sinne sähköpostiosoitteesi. Näin saat ensi viikolla tunnukset sivuston katselemiseen. Käy kurkkaamassa, ainakin minun mielestäni sivusto näyttää tosi hienolta! Itse ainakin tykkään siitä, että nyt pääsen helposti lukemaan myös suomalaisia ruokablogeja, koska yleensä päädyn vain lukemaan ulkomaalaisia ulkomaalaisten blogien kautta. :D Olen vain niin laiska, mutta nyt kaikki löytyy yhdestä paikasta. Onpas kätevää.

Jatkan myös vanhojen blogipostauksieni siirtämistä vanhasta blogista, joka on nyt jo poistettu kouluni web-portaalin uudistuksessa, mutta jonka vanhoja posteja onneksi löytyy vielä web-arkistosta. Jos siis olet suhtkoht uusi blogini lukia, niin kannattaa myös käydä katselemassa vanhimpia postauksia, jotka siis myös lisääntyvät. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti